Tegning og skitseteknik

TopSkitseteknik2

Underviser:
Kunstner Kurt Hansen

Kursus arrangør: artdesign.dk

Undervisning: 1 dag
Kurset vil gør dig klar til at bruge skitseblok, blyanter, farveblyanter og akvarel til at fastholde det du ser. Skitserne giver dig mulighed for senere at arbejde videre på lærred med akryl eller olie. Du kommer til at lære nogle grundteknikker og får øvelsen i at at fornemme perspektiverne, arbejde med skygger og dermed få en sikker skitsehånd. Vi arbejder med med opstillede genstande og motiver vist på storskærm som giver dig en oplevelse af, at være på stedet. Under kurset vil der blive serveret frugt, vand, the og kaffe.

Skitsekursus

Kl. 10.00 Kurset begynder
Kl. 12.30 Der serveres en let kunstnerfrokost
Kl. 15.00 Vi gennemgår dagens skitser og kurset afsluttes kl. 16.00.

BilledskoleLisbethDamgaard2012MG9222

Skitse
Deltagere:
Alle kursister vil få individuel undervisning, det er meget vigtigt uanset om man er øvet, at man bibeholder lysten til at arbejde kreativt.

Teknik:
Der undervises i følgende teknikker: Skitse, skygge og perspektiv. Vejledningen sker ud fra den enkelte kursists egne forudsætninger.

Undervisningsmaterialer:
Du er velkommen til at tage dit eget tegnemateriale med på kurset. Har du ikke materialer, kan du købe et skitse sæt bestående af: Akvarelfarver, akvarelblok, blyant, viskelæder m.m. Materialet leveres i en smart rygsæk. I alt kr. 550,-

Antal deltagere: Min. 6 personer – max. 12 personer.

Pris: kr. 870,- pr. deltager.
Inkluderet i prisen er, skitsekursus og forplejning.

Kursussted og dato:
Kunst i Assens.dk
Willemoesgade 2, 5610 Assens
Lørdag den 16. januar · TILMELDING

Er i et hold på minimum 6 personer, arrangere jeg gerne kurset i nærheden af jer, kontakt mig venligst pr. mail, KLIK HER!.

 

Med venlig hilsen
Kurt Hansen