Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for artdesign.dk

 Varebestilling

Benyt indkøbskurven til at lægge de ønskede varer i. Udfyld kontaktoplysninger korrekt, og du vil modtage en ordrebekræftelse på mail, som er bevis på at din ordre er registreret. Gem den som en bon i tilfælde af reklamation.

Priser/Betaling

Alle priser er incl. 25% moms og fragt.  Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer. Der kan betales med følgende betalingskort: MobilePay, Paypal, Visakort, Visaelectron, Mastercard og Maestro. Beløbet trækkes først fra din konto, når varen sendes. Der kan ikke trækkes større beløb end det du har godkendt ved købet. Dine kortoplysninger krypteres ved overførelsen, og giver dermed meget stor sikkerhed for, at tredjepart ikke kan spore dem.

Levering

Artdesign.dk prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 12:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt dagen efter.

Artdesign.dk sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. artdesign.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser af forsendelsen. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender artdesign.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Artdesign.dk
v/ Kurt Hansen
Østergade 23A, 3.
DK-5610 Assens

Cvr nr.: 43194453

Telefon: +45 40 35 40 37

Reklamationsret

artdesign.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles artdesign.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamations-sager afholder artdesign.dk returnerings-omkostninger i rimeligt omfang.

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og artdesign.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal det foregå med GLS. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Varer der er mere end 14 dage gamle refunderes ikke uden forudgående aftale på tlf: 40 35 40 37 eller mail: info@artdesign.dk

Persondata politik

Når du handler på www.artdesign.dk har vi brug for følgende personlige oplysninger for at kunne gennemføre din ordre:

  • Navn
  • Adresse, postnummer og by
  • Telefonnummer
  • E -mail adresse.

Oplysningerne registreres kun med det formål at kunne levere varen til dig.
Oplysninger som er opgivet til Artdesign, behandles fortroligt og videregives eller sælges dermed ikke videre.
Opretter du en konto hos Artdesign i forbindelse med dit køb, sendes brugernavn og password  på mail, og det bliver lagret i vores database krypteret.

Som kunde hos Artdesign har du altid ret til at gøre indsigelse mod den registrering vi har foretaget om dig. Jf. persondataloven har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du ønsker indsigt i disse oplysninger skal du henvende dig til Artdesign på info@artdesign.dk

Handelsbetingelserne er opdateret d. 8. februar 2017